Редактор: e-mail: Снимка и видео Фейсбук/Бойко БорисовБойко Борисов се сбогува с поста

...
Редактор: e-mail: Снимка и видео Фейсбук/Бойко БорисовБойко Борисов се сбогува с поста
Коментари Харесай

Борисов за сбогом: Милиарди левове отпуснахме в социалната сфера. Повишихме пенсиите и 10 месеца подред предоставяхме в кризата по 50 лева на възрастните хора

Редактор: 

e-mail: 

Снимка и видео Фейсбук/Бойко Борисов

Бойко Борисов се сбогува с поста си министър-председател, като насочи обръщение към министрите, с които е работил и доклад на свършеното от кабинета.

Благодаря на министрите за направеното през миналия мандат. Всички сътрудници работят до последния миг. През последните 4 години бяха осъществени доста сполучливи политики във всички сфери.

Това сподели Бойко Борисов първоначално на своя разбор.

В опазването на здравето бяха положени доста старания за битка с ковид. Имаме към този момент задоволително налични ваксини и имам вяра, че доста скоро пандемията ще бъде преодоляна. Въпреки рецесията не спряхме нито един от огромните инфраструктурни обекти в страната.

Милиарди левове отпуснахме в обществената сфера. Повишихме пенсиите и 10 месеца поред предоставяхме в рецесията по 50 лв. на възрастните хора. Увеличихме двойно заплатите на учителите, доста се направи за възнагражденията на военните и за обновяването на въоръжените сили.

За развиването на страната е значимо да има действителни решения и оферти, с които отсега нататък да се надгражда постигнатото. В сегашния миг от нашите съперници виждам единствено популизъм, пище още в персоналния си профил във фейсбук Бойко Борисов.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР